Oneindige mogelijkheden met kleur.

In een FlowerRacket® zitten tien gerbera’s, grootbloemige of minigerbera’s.

De gerbera’s zijn door een groep kwaliteitstelers met zorg geteeld, geoogst, verpakt en op water gezet zodat ze u vers bereiken. Alsof ze zo door de teler zijn geplukt. Zo blijven ze langer goed op de vaas of in uw bloemstuk.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Verzorgingstips voor het langste vaasleven

Snij een klein stukje, ongeveer 5 cm, van de steel. De vaas waarin je de bloemen plaatst dient goed schoon te zijn. Vazen maak je het beste schoon door een paar druppels chloor in de vaas te doen, water erin en dan te borstelen. Spoel de vaas dan even na met schoon water. Voor de bloemen in de vaas te plaatsen doe je eerst (weer) 2-3 druppels chloor in de vaas, aanvullen met water tot halverwege de vaas waarna je de aangesneden bloemen in de vaas kunt zetten.

De meeste snijbloemen, en zo ook gerbera, zijn gevoelig voor bacteriën. Als je vaaswater bruin wordt of begint te ruiken dan komt dat door die bacteriën. Door met een goed schoongemaakte vaas te beginnen en wat chloor aan het vaaswater toe te voegen hou je de bacteriën onder de duim. Dit zorgt ervoor dat je bloemen aanzienlijk langer houdbaar zijn en je er dus veel langer plezier van hebt.

In de zakjes snijbloemenvoedsel die je vaak bij een boeket krijgt zit vaak ook een ontsmettingsmiddel. Daarnaast zit er een suiker in het snijbloemenvoedsel wat ervoor zorgt dat de bloemen energie krijgen om open te gaan en te bloeien. Een gerbera is echter al helemaal open en heeftdeze suiker dus niet nodig. Sterker nog, suiker bevordert ook de groei van de bacteriën die je juist niet wilt!

Inspiratie, FlowerRacket® gerbera een genot voor uw woonkamer!

Met slechts wat eenvoudige materialen maakt u met FlowerRacket® gerbera al snel een vrolijk arrangement. De kleurrijke gerbera’s combineren overigens prachtig met wat groen uit uw tuin. Kijk voor inspiratie voor de verschillende seizoenen ook eens op colouredbygerbera.nl.

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht